top of page

Utforska Campomaggi

Senaste väskorna från Italien

Accessoarer från Campomaggi

Om Campomaggi

Campomaggi är ett italienskt varumärke som grundades 1983 av Marco Campomaggi. Märket är känt för sina handgjorda väskor och accessoarer som designas med en tidlös estetik och en passion för detaljer.

Campomaggi använder högkvalitativa material, såsom naturligt garvat läder, vilket ger produkterna en unik patina som förbättras med tiden. Varje artikel från Campomaggi är unik tack vare den individuella tillverkningsprocessen.

Märkets filosofi betonar hållbarhet och kvalitet, vilket återspeglas i deras metoder för att skapa väskor som är både vackra och slitstarka. Campomaggis produkter är populära världen över och symboliserar en perfekt balans mellan traditionellt hantverk och modern design.

Vi har valt att samarbeta med Campomaggi eftersom deras varumärke står för kvalitet och hållbarhet, värderingar som speglar våra egna målsättningar. Dessutom delar vi en gemensam passion för hantverksskicklighet och en önskan att bevara traditionella tillverkningsmetoder, vilket gör detta samarbete idealiskt för att stärka vår position på den skandinaviska marknaden och erbjuda våra kunder unika, kvalitativa alternativ.

bottom of page