top of page

Returpolicy

Vi på Esling Design AB är måna om att du ska vara helt nöjd med ditt köp hos oss. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, har du ångerrätt samt reklamationsrätt på din produkt. Kontakta oss så snart som möjligt om du upptäckt något fel med din vara eller vill utnyttja ångerrätten.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller i 14 dagar från och med den dagen då du har tagit mottagit varan. För att vara berättigad till full återbetalning måste varan vara oanvänd, i originalskick och med eventuella etiketter och förseglingar intakta.

Reklamationsrätt

Esling Design AB tillämpar 30 dagars reklamationsrätt från och med dagen då du har mottagit produkten. Om du har mottagit en defekt eller felaktig vara, kontakta vår kundtjänst via mail så fort som möjligt och beskriv utförligt problemet. Vid godkänd reklamation kommer en etikett för returfrakt att tillhandahållas, och vi kommer att stå för returfraktkostnader. Om produkten inte är i sitt ursprungliga skick förbehåller vi oss rätten att göra ett avdrag från återbetalningen.

Återbetalning

Vid godkänd reklamation, kommer återbetalningen att ske inom 14 dagar från den dag vi mottar din retur och godkänner att varan är i gott skick. Återbetalning kommer ske via samma betalmedel som har använts vid köpet.

Retur av varor

Om du vill returnera en vara, följ dessa steg:

  1. Kontakta vår kundtjänst och informera oss om att du vill returnera produkten.

  2. Förpacka varan noggrant i originalförpackningen eller i en liknande förpackning som skyddar varan under transport.

  3. Ta bort den gamla adressetiketten från paketet och fäst den nya etiketten som du blir tillhandahållen av oss.

  4. Lämna in paketet hos ett postombud.

Glöm inte att inkludera en kopia av ditt inköpskvitto eller orderbekräftelse i paketet så att vi kan bekräfta att det är rätt paket.

Returfraktkostnader

Om du utövar din ångerrätt och returnerar en vara enligt ovanstående villkor, kommer vi att återbetala dig för standardfraktkostnaden som du har betalat för att få varan levererad till dig. Vi kommer dock inte att täcka kostnaden för expressfrakt eller andra extra frakttjänster som du kan ha valt vid köptillfället, om inte annat är överenskommet.

Kontaktinformation

För att kontakta vår kundtjänst och informera om din avsikt att returnera en vara, vänligen använd följande kontaktuppgifter:

Tänk på att beskriva så utförligt som möjligt varför du vill returnera en vara, för att etablera en så snabb och smidig returprocess som möjligt.

Om du har frågor eller funderingar om retur- och reklamationspolicyn på Esling Design AB, tveka inte att höra av dig till oss med din feedback!

bottom of page